Pretenc fer d'aquest bloc una eina útil de debò per a l'alumne que faci l'assignatura d'educació visual i plàstica.  Si obriu les pestanyes de les pàgines superiors ja veureu quantes coses interessants.



Aquí veureu alguns treballs de segon d'ESO. La resta els trobareu a la pàgina de segon. També hi són allà les bases del concurs de fotografia de la castanyada:


Alberto García, 2n C

Claudia Ibarra, 2n C

David Lozano, 2n E



Aquí a sota teniu una imatge animada basada en una obra del genial Keith Haring. Més informació a la pestanya d'artistes.

                                
   



        

Animació realitzada per Jhonn Lycette



                        


Aquesta és una famosíssima fotografia de Man Ray (més informació a la pestanya de fotografia). Coneixeu el surrealisme?
És un moviment artístic que va estar de moda al segle passat (s. XX).
Tots coneixem Dalí....Però resulta que hi van haver molts més artistes treballant en el surrealisme, pintors, escultors, escriptors, poetes..i fotògrafs.





Coneixeu el col.lectiu "Barri groc"? són un col.lectiu d'artistes catalans que treballen el grafit com a forma d'expressió. Trobaràs més informació a la pestanya d'art urbà d'aquest bloc



Parlant de surrealisme i d'evocar les imatges dels somnis. Amb vosaltres un artista total  que es diu Chema Madoz i que treballa des de fa temps sobre aquestes temàtiques. També ha fet anuncis  de televisió:



Suposo que sabeu que aquesta pel.lícula "Blade Runner" està considerada com una de les millors de tota la història del cinema? Poc s'ho pensava el seu director Ridley Scott que anys després de la seva estrena seria una cinta de culte.





                                                              





Us agrada Encher?. Es pot fer una revisió de la seva obra a través d'aquest vídeo:




Amb aquest  curtmetratge d'animació es pot fer un repàs a les obres pictòriques de les avatguardes  més emblemàtiques del segle XX:

                           


Hi ha molt d'artista a segon!!!!!....si voleu veure més treballs els trobareu a la pestanya de segon d'ESO.
He penjat una exposició virtual d'alguns dels millors treballs presentats.
  La temàtica és el paisatge imaginari. Hem aprés que hi ha moltes maneres de donar profunditat espacial a un paisatge a més del típic sistema cònic..
  Espero que hagueu après que hi ha un elements bàsics del llenguatge visual i plàstic, que són  :el punt, la línia, la textura, el pla.....el color ja el veurem més en endavant.





Adrià Moreno 2n E

Olivia López, 2n C

Sarah Morales 2nA

Olivia Gènova 2nA


Comentaris

  1. Montse, t'has superat!!! M'has deixat bocabadada!!!
    Gran artista!!
    (i m'hauràs d'explicar com has fet aquestes cosetes tan xules!!)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada