Estem preparant un projecte artístic que de nou, vol fer arribar a la gent del nostre poble els treballs que fem aquí, al nostre institut.
 La mostra d'aquest treballs coincidirà amb la castanyada. Els carrers del poble estaran arreglatts terroríficament per suggestionar encara més...




 A l'Educació Secundària, dins de  l'assignatura d'Educació visual i plàstica, és important fer aprendre  les estratègies de dibuix, els recursos gràfics,  per  a què,  vosaltres, els alumnes,   pogueu  anar abandonant,  poc a poc,  els convencionalismes representatius del dibuix dels infants.
 Per això, he proposat amb aquest tema del paisatge tenebrista , una oportunitat per treballar la profunditat en l'espai del dibuix , les gradacions de la llum, la captació de les textures en els materials... 
 Una bona excusa també,  per explorar en els mites representatius de la iconologia de la  por,  i en tots els recursos visuals, que en definitiva,  s'han contruït a través de cinema fantàstic de terror i de la literatura gòtica en el nostre imaginari col.lectiu .

Comentaris